Žito: Interesentima dubinsko snimanje društva do 4. kolovoza

Bez autora
Jun 26 2011

Uprava slovenskog Žita prihvatila je zaključak kojim dozvoljava dubinsko snimanje društva za ponuđače koji su zainteresirani za kupnju 50,51-postotnog vlasničkog udjela. Pristup virtualnoj sobi s podacima bit će im omogućen do 4. kolovoza. Uprava je poručila da će dubinsko snimanje omogućiti interesentima koji su predali neobvezujuće ponude za kupnju vrijednosnih papira i potpisali dogovor o zaštiti povjerljivih informacija te se na taj način odazvali na poziv koji su državni Kad i Sod te KD Kapital i KD Skladi 11. ožujka objavili u Dnevniku i Financial Timesu. Potencijalnih je kupaca više, a među njima su dvije veće financijske institucije.

Žito: Interesentima dubinsko snimanje društva do 4. kolovozaUprava slovenskog Žita prihvatila je zaključak kojim dozvoljava dubinsko snimanje društva za ponuđače koji su zainteresirani za kupnju 50,51-postotnog vlasničkog udjela.

Pristup virtualnoj sobi s podacima bit će im omogućen do 4. kolovoza.

Uprava je poručila da će dubinsko snimanje omogućiti interesentima koji su predali neobvezujuće ponude za kupnju vrijednosnih papira i potpisali dogovor o zaštiti povjerljivih informacija te se na taj način odazvali na poziv koji su državni Kad i Sod te KD Kapital i KD Skladi 11. ožujka objavili u Dnevniku i Financial Timesu. Potencijalnih je kupaca više, a među njima su dvije veće financijske institucije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik